Kokoonpanot

DUO CHILI BEAN

Akustisen Duo Chili Beanin soundi muodostuu kitaran, pianon ja laulun yhteensovituksesta. Tämä duo ei tyydy pelkästään coveroimaan tuttuja hittejä, vaan sovittaa kappaleista oman näköisiään versioita. Ohjelmistosta löytyy tämän päivän hittejä, sekä jo klassikoiksi muodostuneita biisejä aina Bon Jovista Aviciihin ja Michael Jacksonista Jessie J:hin. Sara Lindroosin ja Juha Aitakankaan Chili Bean -resepti sisältää ripauksen fiilistelyä, yllätyksellisyyttä, taidonnäytteitä sekä freelance-versioita. https://www.facebook.com/chilibeanduo

unspecified-kopio

SARA N’STAFF

Tämä nelihenkinen bilepoppoo esittää juuri ne tanssilattian takuuvarmat hitit, joilla jurommankin herrasmiehen lanteet liukenee. Tiukkaa groovea, suomihittejä ja energistä meininkiä ammattilaisten ottein, tästä sytyt varmasti!

THIS LITTLE BIG BAND

This Little Big Band on tyylikäs coverbändi, joka tuo tapahtumaasi viihdettä, energiaa ja ammattitaitoista livemusiikkia tarkoin harkituin hitein. Settilistamme mukautuu tilaisuutesi mukaan ja kokenut soittokuntamme taipuu vaikkapa kokonaiseksi tribuutiksi tai artistivieraan housebandiksi. TLBB on syntynyt rakkaudesta musiikkiin, esittämisen innosta ja halusta tehdä jokaisesta keikasta elämys. TLBB on paketti kansainvälisiä hittejä, moniäänistä laulua, komeita kitarasoundeja, groovea, ammattitaitoa ja tyylitajua. Toimitamme tarvittaessa mukanamme korkealuokkaisen äänentoiston, valokaluston ja ääniteknikon.