Sopimusehdot

INFOA LAULUTUNNEISTA

  • Laulutunnit sovitaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.
  • Laulutunnit voi maksaa joko käteisellä käteiskuittia vastaan tai laskulla. Lasku lähetetään asiakkaalle joko paperisena versiona tai sähköisesti.
  • Lahjakortteja voi halutessaan pyytää sähköisessä muodossa

SOPIMUSEHDOT

  • Opetussopimuksen syntyminen: Sopimus laulutunneista asiakkaan kanssa tapahtuu sähköpostiviestillä tai puhelimitse, jolloin asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot. Sopimus tietystä määrästä tunteja on pätevä ja oikeuttaa tmi Sara Lindroosin varaamaan tunnit oppilaalle ja laskuttamaan ne, vaikka asiakas keskeyttäisi tunneilla käymisen ennen kaikkien tuntien käyttämistä.
  • Saatavat: Asiakkaalle lähetetään lasku suoritettavasta tuntimaksusta. Maksun viivästyessä tmi Sara Lindroosilla on oikeus viivästyskorkoon laskulle merkityn korkoprosentin mukaisesti. Jos asiakas ei maksa maksua eräpäivään mennessä, lähtee hänelle maksumuistutus. Kahden maksumuistutuksen jälkeen tmi Sara Lindroosin saatavat lähetetään Lindorff Oy:n perittäviksi.
  • Poissaolot: Asiakkaan on ilmoitettava laulutunnilta poissaolosta viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa, jolloin varattu tunti voidaan korvata tai siirtää. Äkillisesti sairastuttaessa poissaoloilmoituksen voi tehdä laulutuntipäivän aamuna klo 9 mennessä, jolloin tunti voidaan mahdollisesti vielä luovuttaa eteenpäin. Äkillinen sairastuminen tarkoittaa käytännössä yön aikana ilmennyttä sairautta, joka estää tunnille tulemisen. Peruuttamatta jätetty tai liian myöhään (ks. Poissaolot) peruutettu tunti laskutetaan kuten pidetty tunti.
  • Laulutuntipakettien voimassaolo: Laulutuntipaketit ovat voimassa 6kk ensimmäisestä tunnista. (Tämä koskee myös lahjakortteja)